Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_header art_lichid parbriz

Lichide de parbriz

Soluție de vară Petrom gata de utilizare pentru spălarea parbrizului

Produs de calitate conceput pentru a vă menține curate parbrizul, luneta și farurile autoturismului pe timpul verii. Curăță eficient impuritățile, urmele de insecte, de grăsime, uleiul, siliconul ori ceara subțire, ce pot ajunge pe parbriz sau lunetă din trafic, atmosferă ori ca urmare a diverselor operațiuni de întreținere a autoturismului. Nu lasă depuneri de calcar în duze și nu atacă materialele cu care intră în contact (vopsea, cauciuc, plastic, metal). Este un produs biodegradabil.

Soluția este disponibilă în stațiile Petrom la pungi de 3 litri cu mâner ergonomic ce facilitează manevrarea cu ușurință.

     

Soluție pentru curățarea și degivrarea parbrizului pe timp de iarnă

    

Produs gata preparat pe bază de alcool etilic și parfum de lămâie. Soluția ajută la îndepărtarea eficientă a mizeriei, grăsimilor, siliconului și altor impurități ce pot apărea din cauza traficului în sezonul de iarnă. Previne depunerea gheții în timpul mersului. Oferă protecție anticalcar pentru instalația de spălare a parbrizului. Nu pătează suprafețele.

Soluția este disponibilă în stațiile Petrom la pungi de 3 litri cu mâner ergonomic ce facilitează manevrarea cu ușurință, având o rezistență la temperaturi de până la -25°C.

Odorizanți

Floral sau fructat, îndrăzneț, discret ori amintindu-ți de momente plăcute din trecut, alege pentru interiorul mașinii tale parfumul preferat, dintr-o gamă diversă de odorizante.

img_odorizanti_art

Selector Ulei