Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide

Alimentează cu carburanții OMV Petrom

Și compensează emisiile de carbon

Pe lângă prevenirea şi reducerea gazelor cu efect de seră, compensarea emisiilor de carbon este un alt pas crucial în protejarea inteligentă a mediului înconjurător. OMV Petrom oferă compensarea integrală a emisiilor de carbon pentru toate cantitățile achiziționate în sistem vrac.

CO2 este un gaz cu efect de seră ce absoarbe radiaţia termică emisă de soare și o reflectă înapoi către suprafaţa terestră. Pentru a neutraliza gazele cu efect de seră şi pentru a opri creşterea temperaturii din ultimii ani, este necesar să ne ocupăm de protejarea mediului înconjurător din toate direcţiile. Una dintre acestea este neutralizarea CO2 prin investirea în proiecte de compensare a emisiilor de carbon.

Compensarea emisiilor de carbon (PDF, 1,4 MB)

Grupul OMV face echipă cu ClimatePartner, renumit și experimentat în furnizarea soluțiilor de protejare a mediului înconjurător pentru companii. ClimatePartner a fost înfiinţat în 2006 la Munchen şi colaborează cu 1500 de companii din 30 de ţări. Aceşti mulţi ani de experienţă pe care i-a acumulat şi transparenţa garantată în toate procesele şi proiectele sale, precum şi serviciile de consultanţă personală au fost factori decisivi în alegerea noastră. Împreună cu ClimatePartner, vă oferim posibilitatea de a compensa toate cantităţile de carburant achiziţionate in sistem vrac de la OMV Petrom. Prin această compensare veniţi şi dumneavoastră în sprijinul proiectelor de compensare, reducând emisiile de carbon din întreaga lume.

  • Un portofoliu special selectat pentru dumneavoastră cu proiecte certificate de compensare a emisiilor de carbon.
  • Credibilitate sporită a strategiei dumneavoastră de sustenabilitate: veți primi un document care să confirme transparent și verificabil, soldul dumneavoastră de compensare a emisiilor de carbon.
  • În calitate de partener recunoscut şi experimentat, ClimatePartner asigură siguranţa şi transparenţa tuturor proceselor şi proiectelor.
  • Puteţi compensa emisiile fără niciun cost administrativ sau risc financiar-contabil şi să contribuiţi activ la protejarea mediului înconjurător.

Calculator compensare CO2

Este simplu, vă puteţi calcula cantitatea de CO2 emisă și costul net al compensării CO2 pe baza consumului anual de combustibil sau introducând kilometrajul anual și consumul mediu.*

*IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change - Comisia Interguvernamentală pentru Schimbări Climatice) este un organism interguvernamental al Naţiunilor Unite cu 195 de state membre ce asigură o evaluare obiectivă şi ştiinţifică a rezultatelor din cercetare cu privire la schimbările climatice. Din cauza acestui nivel crescut de legitimare a IPCC, pentru calculele de CO2, OMV Petrom foloseşte valorile instituţiei încă din 2006.

Localizator stații