Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_climate neutral header HP

Alimentează cu carburanții Petrom

Și compensează emisiile de carbon

Pe lângă prevenirea şi reducerea gazelor cu efect de seră, compensarea emisiilor de carbon este un alt pas crucial în protejarea inteligentă a mediului înconjurător. OMV Petrom oferă compensarea integrală a emisiilor de carbon pentru toate cantitățile achiziționate în sistem vrac.

CO2 este un gaz cu efect de seră ce absoarbe radiaţia termică emisă de soare și o reflectă înapoi către suprafaţa terestră. Pentru a neutraliza gazele cu efect de seră şi pentru a opri creşterea temperaturii din ultimii ani, este necesar să ne ocupăm de protejarea mediului înconjurător din toate direcţiile. 
Pe lângă evitarea și reducerea emisiilor de CO2, compensarea voluntară este un alt pas important atunci când primele două opțiuni nu sunt posibile. Prin utilizarea certificatelor de compensare, acordate de companii internaționale de protecție a mediului, emisiile inevitabile, rezultate în urma folosirii carburanților, pot fi compensate și astfel atenuate efectele negative asupra mediului înconjurător. 
Proiectele de compensare a emisiilor de carbon implică oameni, stimulează dezvoltarea locală și susțin Obiectivele de Dezvoltare Durabilă stabilite de ONU, pe lângă protejarea mediului, ajutând la contracararea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES).

Grupul OMV face echipă cu ClimatePartner, renumit și experimentat în furnizarea soluțiilor de protejare a mediului înconjurător pentru companii. ClimatePartner a fost înființat în 2006 la Munchen şi colaborează cu 1500 de companii din 30 de ţări. Aceşti mulţi ani de experienţă pe care i-a acumulat şi transparenţa garantată în toate procesele şi proiectele sale, precum şi serviciile de consultanţă personală au fost factori decisivi în alegerea noastră. Împreună cu ClimatePartner, vă oferim posibilitatea de a compensa toate cantitățile de carburant achiziţionate în sistem vrac de la OMV Petrom. Prin această inițiativă, veți sprijini proiectele reducere a emisiilor de carbon din întreaga lume. În schimb, veți primi un certificat prin care se atestă compensarea emisiilor de carbon.

img_Co2

  • Participați activ și conștient la protejarea mediului înconjurător, precum și la dezvoltarea locală, prin compensarea emisiilor de carbon.
  • Un portofoliu special selectat pentru dumneavoastră cu proiecte certificate de compensare a emisiilor de carbon.
  • Credibilitate sporită a strategiei dumneavoastră de sustenabilitate: veți primi un document care să confirme transparent și verificabil, soldul dumneavoastră de compensare a emisiilor de carbon.
  • Posibilitatea de a accesa un nou portofoliu de clienți, proiecte sau licitații, ale căror condiții includ protejarea mediului.
  • În calitate de partener recunoscut şi experimentat, ClimatePartner asigură siguranţa şi transparenţa tuturor proceselor şi proiectelor.
  • Puteţi compensa emisiile fără niciun cost administrativ sau risc financiar-contabil şi să contribuiţi activ la protejarea mediului înconjurător.

Schimbarea necesită timp, efort și dorință. Însăși dorința de a face bine oamenilor, mediului și nouă, este ceea ce ne duce mereu mai departe, ceea ce ne face să evoluăm.  

Alege să compensezi emisiile de carbon pe care le generează afacerea ta, alege să contribui la un viitor mai bun.

Cere o ofertă de compensare a emisiilor de carbon:   

Selector Ulei