Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Ne pasă de maşina ta

Petrom acordă o atenţie deosebită calităţii serviciilor pe care le oferă clienţilor, folosind astfel echipamente performante şi produse de curăţat de ultimă generaţie. Sunt foarte puţine şanse să le puteţi găsi în altă parte. Procesul de curăţare din cadrul spălătoriilor auto include tratament cu ceară ce protejează caroseria indiferent de vreme, pentru o perioadă suficient de îndelungată până la următoarea spălare.

Prin curăţarea cu spumă, care este un proces necesar dată fiind starea drumurilor din România, particulele de praf sunt îndepărtate indiferent de cât sunt de întărite. Peria rotativă asigură protecţie printr-o curăţare uniformă automată într-un timp mult mai scurt decât cel alocat procesului manual. Prin procedurile de tratament cu ceară şi cele de uscare, se creează un strat de protecţie rezistent împotriva tuturor intemperiilor.

În perioada 15 noiembrie - 15 decembrie se desfăşoară campania "Din grijă pentru maşina ta". Pentru mai multe detalii, consultaţi regulamentele promoţiei:
Regulament Promotie CarWash - JetWash (PDF, 2,8 MB)
Regulament Promotie CarWash - Roll Over (PDF, 2,8 MB)
"Din grija pentru masina ta" - Anexa Statii Roll Over (XLSX, 17,1 KB)
"Din grija pentru masina ta" - Anexa Statii Jet Wash (XLSX, 17,2 KB)

Localizator stații