Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide

Supermarketul din drumul tău: MyAuchan vine în stațiile Petrom!

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petrom alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum!
 

img_img_auchanbodylp6

Pentru că vrei ca opririle tale să fie cât mai puține, iar abaterile cât mai scurte, încercăm constant să aducem din ce în ce mai multe beneficii în stațiile noastre. Așa că ne face plăcere să anunțăm parteneriatul cu MyAuchan, parteneriat ce contribuie la modernizarea stațiilor Petrom.
 

img_img_auchanbodylp4

În Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom poți rezolva nevoile pentru drum sau pentru acasă. Ai o varietate mare de produse la prețuri bune, de la cumpărărăturile zilnice până la produse pentru copii sau pentru mașină. Și asta, la orice oră din zi și din noapte, căci Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom au program non-stop
 

img_auchanbodylp1

Stații modernizate și noile Magazine MyAuchan te așteaptă!
 

img_img_auchanbodylp3

Parteneriatul se extinde constant. Așa că lista stațiilor Petrom unde MyAuchan este disponibil este într-o continuă schimbare. Verifică aici toate locațiile, aplicând filtrul MyAuchan. 

img_img_auchanbodylp2

Servicii utile

Serviciile utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achizițiile de vignete și transferul de bani, rămân parte din oferta noastră. Opriri cât mai puține, abateri cât mai scurte, îți amintești?
 

img_img_auchanbodylp5

Vino să descoperi noua experiență la cumpărături în drumul tău!

Selector Ulei