Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Continuăm să alimentăm România

Stațiile Petrom sunt în continuare alături de români în contextul actual. Respectăm recomandările autorităților și luăm măsuri pentru a proteja atât angajații noștri, cât și clienții care ne trec pragul.

Pe lângă măsuri speciale de igienă, ne asigurăm ca nimic să nu lipsească de pe rafturile noastre și că serviciile noastre funcționează optim.
Bineînteles, siguranța clienților și a angajaților noștri este prioritatea noastră. De aceea, am montat în toate stațiile Petrom  panour de protecție și continuăm în toată rețeaua la fiecare casă de marcat.

Nivelul de igienă din stațiile Petrom


Respectăm pe deplin toate regulile de igienă recomandate de autorități. Toate suprafețele și spațiile sunt dezinfectate corespunzător (mânerele ușilor, zona caselor de marcat, toaletele etc.) Am crescut stocurile de mănuși disponibile pentru clienți la alimentarea la pompă. Personalul nostru este instruit să respecte măsurile impuse.

Gastronomie și cafea

Respectăm pe deplin toate regulile de igienă pentru a oferi o experiență sigură. Toate ustensilele pentru servirea cafelei (palete, zahăr, capace TO GO etc.) sunt furnizate de personalul de la casele de marcat, pentru a evita contactul inutil al clienților cu acestea. Servim produsele proaspăt preparate, însă numai în varianta to-go, in stațiile unde sunt disponibile. Zona de terasă se va închide pe parcursul acestei perioade. 

Curățarea mașinilor


Respectăm pe deplin recomandările autorităților cu privire la măsurile care trebuie luate pentru protejarea personalului nostru și a clienților noștri. În plus, pentru a asigura un mediu de lucru sigur, serviciul de curățare interioară asistat de personal nu este temporar disponibil. Clienții noștri au la dispoziție, la un preț mai mic, serviciul de autoservire pentru curățarea prin aspirație.

În conformitate cu ordinul Ministerului de Interne nr 2 /21.03.2020, se suspenda serviciile de spalatorie auto, inclusiv cele in regim self-service, intre orele 22:00-06:00.

Și tu poți ajuta la prevenția răspândirii virusului COVID-19. Iată câțiva pași simpli de care să ții cont:

  • Folosește mănușile de la pompe atunci când alimentezi mașina
  • Ia un produs de pe raft doar dacă intenționezi să îl cumperi.
  • Păstrează o distanță suficientă de angajați și alți clienți, minimum 1,5 m
  • Platește cu cardul sau și mai simplu, cu telefonul.
  • Acoperă-ți gura și nasul cu un șervețel de unică folosință dacă tușești sau strănuți și nu uita să te speli pe mâini.

Puncte livrare colete

Mai mult decât atât, daca trebuie să ieși din casă pentru ceva urgent, în stațiile noastre poți rezolva două lucruri în același timp. Ridică-ți comanda online din stațiile Petrom selectate din București, de la easybox eMAG sau eBOX Fan Courier. Verifică aici lista staţiilor Petrom.

Localizator stații

Selector Ulei