Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
masuri de siguranta_1100x367

Continuăm să alimentăm România

Stațiile Petrom sunt în continuare alături de români în contextul actual. Respectăm recomandările autorităților și luăm măsuri pentru a proteja atât angajații noștri, cât și clienții care ne trec pragul.

Pe lângă măsuri speciale de igienă, ne asigurăm ca nimic să nu lipsească de pe rafturile noastre și că serviciile noastre funcționează optim. Și că putem să te întâmpinăm cu un zâmbet, la fel ca până acum.

Nivelul de igienă din stațiile Petrom

Respectăm pe deplin toate regulile de igienă recomandate de autorități. Toate suprafețele și spațiile sunt dezinfectate corespunzător (mânerele ușilor, coșurile pentru cumpărături, zona caselor de marcat, toaletele, POS-urile, toaletele etc). Personalul nostru este instruit să respecte măsurile impuse, iar clienții sunt ghidați de mesaje plasate în puncte cheie pentru a putea respecta siguranța tuturor.

Astfel, te vom ruga să respecți distanța recomandată în stațiile Petrom, să folosești mănușile de protecție la alimentare și să porți masca obligatorie. Pentru produsele din raft, recomandarea este să atingi doar produsele pe care intenționezi să le cumperi.

Serviciul de cafea

Respectăm pe deplin toate regulile de igienă pentru a oferi o experiență sigură. Toate ustensilele pentru servirea cafelei (palete, zahăr, capace TO GO etc.) sunt furnizate de personalul de la casele de marcat, pentru a evita contactul inutil al clienților cu acestea. Automatele de cafea sunt igienizate periodic.

Curățarea mașinilor

Respectăm pe deplin recomandările autorităților cu privire la măsurile care trebuie luate pentru protejarea personalului nostru și a clienților noștri. Serviciul de curățare interioară asistat de personal este disponibil doar in stațiile selectate. Clienții noștri au însă la dispoziție, la un preț mai mic, serviciul de autoservire pentru curățarea prin aspirație. De asemenea, am pus la dispoziția celor care folosesc spălătoria în regim self service mănuși de protecție de unică folosință.
 

Puncte livrare colete

Mai mult decât atât, daca trebuie să ieși din casă pentru ceva urgent, în stațiile noastre poți rezolva două lucruri în același timp. Ridică-ți comanda online din stațiile Petrom selectate din București, de la easybox eMAG sau eBOX Fan Courier. Verifică aici lista staţiilor Petrom.

Selector Ulei