Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Câștigă mii de premii pentru momente de dat share!

Unii spun că stăm prea mult online și uităm să trăim viața reală. De fapt, de multe ori e chiar invers. Pentru că pozele ori filmulețele pe care le punem pe net surprind momente simpatice, haioase, emoționante ori spectaculoase, care ni se întâmplă tocmai în viața reală!

Ne place să credem că și Petrom contribuie la crearea multora dintre ele. Pentru că atunci când folosești cele mai bune ingrediente, rezultatele sunt pe măsură. Iar noi avem aceste „ingrediente” – carburanți de calitate, stații la îndemână și o echipă de treabă – cu care alimentăm zi de zi momentele de dat share ale românilor.​​

Vino în stații să vezi ce surprize ți-am pregătit încă de la pompe. Hai să-ți alimentezi mașina cu LIKE sau LOVE, cu LOL sau WOW. Fii gata să trăiești oricând propriile momente de dat share!

De exemplu – un drum la veterinar. Dacă patrupedul tău nu e printre cei mai curajoși (și câți dintre ei sunt?... :-), te-ai ales instant cu un moment haios. Dă-i share și sigur ai să aduni o mulțime de like-uri. 

Apoi, în drumul tău, e imposibil să nu descoperi cel puțin un moment surprinzător. Mai ales că e sezonul nunților, o mireasă furată sau un început de drum în doi sunt momente care sigur îți vor face ziua mai bună, în offline și online.

 

Nu în ultimul rând, uită-te chiar la tine în mașină. Cele mai drăguțe momente de dat share sunt cu siguranță cele alături de cei dragi. Și când cel mic face o năzbâtie, sigur vor afla și bunicii, și vecinii, și toți prietenii voștri!

Localizator stații

Selector Ulei