Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Pregătește-te de noi momente de share în bucătărie!

Creează-le și cu ajutorul colecției de cuțite Zyliss, cu reduceri de până la 80%!

Știi momentul ăla când combini trăsnit niște ingrediente și la final te pomenești cu ceva incredibil de bun? Sau când faci pentru prima dată rețeta aia de la o prietenă de-a bunicii și ca prin magie îți iese fix la fel? Ori când cei mici țin musai să facă o surpriză după care trebuie să văruiești toată bucătăria?...

Acesta este locul unde se întâmplă mereu tot felul de faze simpatice, surprinzătoare sau cel mai adesea amuzante – momente cărora abia aștepți să le dai share pe net. Petrom te încurajează să continui să creezi astfel de momente și te susține cu reduceri excepționale pentru o colecție specială de cuțite și acesorii Zyliss.

Între 4 noiembrie 2019 și 2 februarie 2020, adună punctele bonus primite când alimentezi sau cumperi de minimum 25 de lei în stațiile Petrom.

Completează talonul cu 15 puncte bonus și vino cu el la casă împreună cu diferența de bani, până pe 9 februarie 2020. Atât de simplu, cuțitul preferat va fi al tău cu o reducere de până la 80%.

Dar nu te mulțumi doar cu unul, colecționează-le pe toate! De calitate, practice și atractive prin varietatea de culori, cuțitele din această colecție ar putea deveni chiar ele o postare care să adune mii de aprecieri!
Pentru mai multe detalii, consultati  regulamentul campaniei Zyliss

Localizator stații

Selector Ulei