Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

PROFITĂ DE MOMENTE DE SHARE LA SPĂLĂTORIE!

Conduci de ceva vreme, concentrat la drum sau relaxat, sperând să ajungi mai repede sau doar plimbându-te prin locuri care-ți plac. Și, deodată... l-ai văzut – fii atent, fază!

Un copil de 2 ani călare pe un dog german docil. Un afiș cât toată clădirea cu o greșeală cât fereastra, fix în mijloc. Două mâțe care se păruiesc, în echilibru perfect pe gard. Sigur găsești oricând ceva care te amuză, te surprinde sau chiar te lasă cu gura căscată!

Tragi imediat pe dreapta. Scoți telefonul, faci poză sau apeși pe „REC” și-apoi îi dai drumul pe net. Uneori, îți place chiar să faci parte din acțiune și-atunci e momentul pentru un LIVE. Fie că transmiți totul din interior, sprijinit de portieră sau cocoțat pe capotă, n-ar fi rău ca „decorul” reprezentat chiar de mașina ta să dea cât mai bine în cadru.

Pentru astfel de momente, dar și pentru toate cele în care vrei să-ți știi mașina curată, la spălătoriile Petrom ți-am pregătit o promoție dedicată, în care te premiem. Alege programul de spălare EXTRA + INTERIOR sau DOUĂ FISE JET + INTERIOR și îți oferim CADOU UN BON DE CARBURANT în valoare de 5 lei.

Între 15 noiembrie și 15 decembrie te așteptăm la spălătoriile din stațiile noastre. Împreună, îți facem mașina lună și pregătim cadrul pentru viitoare momente simpatice din trafic, pe care să le distribui prietenilor de pe net.

Regulament Promotie CarWash - JetWash (PDF, 2,8 MB)
Regulament Promotie CarWash - Roll Over (PDF, 2,8 MB)

Localizator stații

Selector Ulei