Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Pahare rezistente, momente de share imprevizibile!

Surprinde-le și tu cu ajutorul colecției de pahare Duralex®, cu reduceri de până la 75%!

Știi toate acele momente în care ceva imprevizibil și amuzant se întâmplă lângă tine și vrei să faci o poză, dar trebuie să intervii? Când pisica bea din laptele tău sau când cel mic pescuiește în paharul de apă? Tot ele sunt și cele care ar strânge cele mai multe haha și love de la prietenii tăi, așa că ar fi păcat să nu le surprinzi.

Petrom susține momentele imprevizibile la tine acasă cu colecția de pahare practice și rezistente Duralex®.

 
Te așteaptă prețuri promoționale la diferite seturi de pahare colorate, care se integrează perfect în orice casă cu năzdrăvani.

Adună punctele bonus primite când alimentezi sau cumperi de minimum 25 de lei în stațiile Petrom între 16 martie și 21 iunie 2020. Apoi, completează talonul cu 10 puncte bonus și vino cu el la casă împreună cu diferența de bani, până pe 28 iunie 2020. Atât de simplu - probabil mai greu va fi să alegi care e primul set pe care să îl iei cu o reducere de până la 75%.

Și dacă tot ai luat primul set, poți să te gândești deja care va fi al doilea...și tot așa. Paharele Duralex® sunt rezistente la șocuri și din sticlă securizată, gata pentru toate momentele și provocările de zi cu zi, numai bune pentru momente unice de dat share.

Regulament CIP Duralex_12.03.2020_autentificat (PDF, 2,6 MB)

Act aditional_CIP Duralex (PDF, 299,2 KB)

Localizator stații