Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

GRIJĂ PENTRU MAȘINĂ, GRIJĂ PENTRU TINE

După atâta timp, în care ai fost poate nevoit să lași mașina să te aștepte în fața casei, iar praful care s-a așternut pe ea doar te întrista, acum în sfârșit puteți să vă plimbați împreună. 

Primul drum, probabil, trece pe la spălătorie, ca să îi restitui toată gloria de altă dată, iar fiecare colțișor, curbă și buton să strige curățenie. Ei bine, ca să îți arătăm că te așteptăm cu drag pe la noi, în spălătoriile Petrom, ți-am pregătit promoții dedicate cu un cadou pentru tine. 

În funcție de tipul de spălătorie (cu perii sau cu jet), verifică oferta disponibilă în stațiile din drumul tău:

  • program de spălare EXTRA + 1 prespălare + pachet INTERIOR
  • 2 fise JET + pachet INTERIOR
  • 2 fise JET + curățare INTERIOR în regim de autoservire

Vei primi cadou un pachet de șervețele umede dezinfectante, antibacteriene, ca să le ai la îndemână oricând ai nevoie să îți igienizezi mâinile. Acum, mai mult ca oricând, e important să ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur.

În plus, unde este disponibil, la alegerea unui pachet EXTRA + 2 prespălări + pachet INTERIOR, vei primi cadou, pe lângă șervețelele dezinfectante și un program de CURĂȚARE INSECTE.

Câte ceva pentru fiecare, pentru ca tu să-ți poți continua drumurile și plimbările cu mașina curată, așa cum îți place ție.

Între 1 și 30 iunie, te așteptăm la spălătoriile din stațiile Petrom. Poți fi sigur că urmăm în continuare toate măsurile recomandate de siguranță și protecție.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, în stațiile Petrom selectate.

Localizator stații