Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Card Petrom - Continuăm să alimentăm România

România a răspuns rapid cerințelor Comisiei Europene, care, pe 23 martie, solicita stabilirea de culoare verzi, care să permită menținerea în mișcare a fluxului de marfă, esențial, în acest moment, în lupta împotriva COVID-19. Stațiile Petrom și OMV răman deschise pe întreaga lungime acoperită de culoarele de tranzit la nivel național. Consultă listele de mai jos pentru a vedea stațiile de pe traseu.

Cardul Petrom înlocuiește plățile cu numerar pentru clienţii comerciali și aduce numeroase beneficii şi servicii pentru compania ta, pentru managerii de parcuri auto sau pentru şoferi. Cu cardul Petrom, afacerea ta va beneficia de o reţea extinsă de peste 540 de staţii de distribuţie Petrom si OMV în România. În afară de densitatea staţiilor de alimentare, contează foarte mult calitatea acoperirii de care beneficiaţi.

În plus, în rețeaua Petrom te așteptăm cu o experiență completă:

  • Carburanți de cea mai înaltă calitate
  • Servicii de spălări auto în condiții tehnice deosebite, ce respectă standardele de mediu si caracteristicile tehnice ale mașinilor
  • Servicii Petrom: transfer rapid de bani prin Westaco Express, asigurare RCA, roviniete, plată facturi și rate prin Westaco Express, FAN Courier, taxe, impozite, amenzi, roviniete

 

Cere o ofertă

Termeni si Conditii Generale OMV Card 21.08.2019  (PDF, 137,4 KB)
ANEXA 1 Termeni si Condiții Generale pentru cardurile OMV cu funcția ROUTEX si cardurile Petrom („TCG”) (valabile din 21.08.2019) (PDF, 480,7 KB)

Localizator stații

Selector Ulei