Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_banner_1100x367_cip_pasari

Hai la joacă cu Zburătăciții!

Oricând e timpul pentru ieșit afară, pentru mișcare, pentru joacă în natură, dar cu atât mai mult când vremea începe să se încălzească și micile vietăți încep să apară în drumul nostru, dintr-o scorbură, după o scoarță sau chiar din altă țară.

Petrom susține timpul petrecut în familie, drumurile în natură, cu ochii după mici zburătoare, cu tălpile goale în iarbă și mâinile pline de pământ, de aceea aduce echipa de Zburătăciți, în toate stațiile din țară.

Cei 7 Zburătăciți, vrednici și jucăuși, îi invită pe copii să pună tehnologia pe pauză și să iasă din casă, odată cu vremea caldă, când natura e pregătită pentru explorările noastre.

La fiecare 10 puncte bonus adunate poți achiziționa unul dintre produsele promoționale din gama Zburătăciților cu 68% reducere. Promoția se desfășoară în perioada 28 martie – 19 iunie 2022, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Stocul pentru produsul Licuriciul Electric este limitat la 50.000 de bucăți și va fi pus în vânzare începând cu data de 25 aprilie 2022. Regulamentul complet al promoției este disponibil aici, împreună cu actul adițional
 

Selector Ulei