Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_VKB_header

Cucerește-i de la prima ceapă tăiată!

Când gătești pentru cei dragi, pui dragoste în mâncare și în toți pașii pregătirii mesei. Nu vrei să arzi, să pui prea multă sare, să tai ceapa prea groasă. Vrei să iasă bine din prima, mai ales dacă mâncați împreună doar o dată pe zi sau vă adunați cu toții la masă, doar în weekend. Cu atât mai mult în această perioadă în care întâlnirile cu prietenii sau cu familia extinsă sunt mai rare.

Petrom te susține în alegerea instrumentelor de gătit, cu ustensilele de calitate, smart și ușor folosit Royal VKB, ca să-ți iasă rapid și bine orice mâncare în care ai pus suflet și să te bucuri apoi de atmosfera unei mese împreună.

img_VKBCIP_1
img_VKBCIP_2
img_VKBCIP_3

Adună punctele bonus primite când alimentezi sau faci cumpărături în stațiile Petrom în perioada 15 noiembrie 2021 - 20 februarie 2022, apoi completează talonul cu 10 puncte bonus și poți achiziționa una dintre ustensilele de tocat Royal VKB cu 87% reducere.

Când ai instrumentele de gătit potrivite, poți face și declarații cu mâncarea pe care o pregătești. Intră și pe Facebook și descoperă cum poți pune emoțiile într-un fel de mâncare, atunci când sunt mai greu de pus în cuvinte.

Mai multe detalii în regulament

Selector Ulei