Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Servicii

La noi, în cele 150 de stații Petrom selectate din ţară poţi să îţi faci mai mult decât să alimentezi. Poți să transferi bani rapid oriunde sau să plăteşti facturi prin Westaco Express.

Stai fără grija plăților lunare!

Cu un singur drum la Petrom poți plăti facturi de utilităţi prin WESTACO EXPRESS. Dacă eşti client Vodafone, Cosmote, Orange, UPC, Telekom, Enel Energie, Enel Muntenia, GDF Suez Energy, Electrica Transilvania, Electrica Muntenia, E-On, Congaz, CEZ, Aquatim, Apa Bacău sau RAJA Constanţa îți poți plăti ușor şi rapid facturile la Petrom. Serviciul este disponibil în 150 de staţii Petrom din lista de aici. Pentru a verifica lista completă a furnizorilor, te poți adresa reprezentatului caseriei staţiei.

Expedierea unui colet este mai simplă ca niciodată!

Economisește timp trimițând corespondența prin Collect Point, noul serviciu de curierat rapid prin FAN Curier, disponibil în stațiile noastre. Corespondența și coletele tale aleg drumul cel mai rapid, în 24 de ore, către oricare dintre cele 3.500 de locații din toată țara.

Tot ce trebuie să faci este să completezi eticheta cu număr unic de expediere (AWB) și să predai coletul unuia dintre angajații noștri.

Plata se face rapid, printr-un simplu SMS.

Trimiți bani oriunde în țară - simplu, rapid și sigur!

WESTACO EXPRESS este serviciul de transfer rapid de numerar între localități din România.

Banii sunt la dispoziția Beneficiarului în câteva minute după ce i-ai trimis. Nu este necesară existența unui cont bancar – Expeditorul și Beneficiarul trebuie doar să prezinte un document de identitate valid și să completeze un formular.

Acest serviciu oferă facilităţi suplimentare, cum ar fi înştiinţarea beneficiarului prin SMS şi/sau telefon sau informarea prin SMS a expeditorului privind efectuarea remiterii sumei către beneficiar.

Noul serviciu este disponibil în stațiile selecționate.

Evită aglomerația de la casierii și plătește în orice stație Petrom rovinieta și tariful de pod Fetești Cernavodă.

  • Rovinieta
  • Tarif de pod Fetești Cernavoda

Tichetele de masă şi tichetele cadou sunt binevenite în staţiile Petrom!

Începând cu luna septembrie 2015, gama opţiunilor de plată pentru serviciile şi produsele Petrom se extinde: acum poţi folosi în staţiile noastre tichete de masă şi tichete cadou, emise de Sodexo (Cadou Pass, Smart Pass, Gusto Pass), Edenred (Ticket cadou/Ticket Restaurant) sau Up Romania/Up Cadou (Cheque Dejeuner/Cadhoc).

Cu tichetele cadou, vei putea achita orice produs sau serviciu, inclusiv carburanţi, iar tichetele de masă vor putea fi utilizate pentru a plăti orice produs din categoria Food & Beverages, cu excepţia carburanţilor, tutunului şi produselor non-food.

Pe lângă modalitățile de plată cu bani lichizi (cash) sau carte de debit/credit, ai acum la dispoziţie un mod simplu şi confortabil de a beneficia de produsele şi serviciile noastre!

Gama opţiunilor de plată pentru serviciile şi produsele se extinde: acum poţi plăti în staţiile noastre cu CardAvantaj în 2 rate cu 0% dobândă.

Tranzacţiile se vor efectua prin terminalele POS existente în staţii, dar setarea numărului de rate nu se efectuează prin intermediul terminalului POS, ci se vor realiza automat în sistem.

Localizator stații

Selector Ulei