Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_16mar2023_Petrom_CIP BigHeadz_WEB_Header sectiune 1100x367px

Exploratorii de pluș te invită să te plimbi prin lume!

Când lumea e atât de mare și de frumoasă, merită să explorăm cât de mult putem din ea. Să ne bucurăm de fiecare ocazie de călătorie, cu picioarele noastre, cu orice mijloc de transport, dar de multe ori, în special în cazul copiilor, și cu puterea imaginației. Cu ajutorul imaginației, copiii pot călători oriunde. De aceea, Petrom vă propune nu doar să îi lăsați, dar să îi și încurajați cu ajutorul noii colecții Exploratorii de Pluș.

11 jucării de pluș, curioase și haioase, așteaptă să exploreze cât mai multe colțuri de lume, alături de copiii dornici de plimbări, din deșert până în junglă, traversând cât mai multe țări, mări și oceane.
 

img_21mar2023_Petrom_CIP BigHeadz_Banner 550x367px-01

Care e prima jucărie care îți face cu ochiul? Crocodilul Curajos, Morsa Curioasă, Renul Cercetaș, Vulpea Aventuroasă, Cămila Organizată, Panda Temerar, Balena Guralivă, Țestoasa Înțeleaptă, Tucanul Haios, Zebra Neînfricată sau Koala Descoperitor?La fiecare 12 puncte bonus adunate, poți achiziționa unul dintre produsele promoționale din gama Bid Headz & AroundTheWorld cu 71% reducere. Promoția se desfășoară în perioada 3 Aprilie – 18 iunie 2023, în limita stocului disponibil, în stațiile Petrom selectate. Regulamentul complet al promoției este disponibil în stațiile Petrom participante la promoție și aici împreună cu Actul Adţional 1. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Selector Ulei