Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_master_Fiecare_zi_in_care_vii_e_EXTRA_ro

Fiecare zi in care vii e EXTRA

Mereu apare o extra treabă de rezolvat, un extra drum de făcut. Așa e în fiecare zi. Și dacă nu e în fiecare zi, e o dată pe saptămână. Iar când viața te provoacă, noi te invităm să vezi partea plină a paharului. De aceea, timp de 7 săptămâni, zi de zi, te întâmpinăm cu oferte și reduceri. Intră alături de noi în campania EXTRAZILNIC și primești pe loc, cu talonul, ceva pentru tine sau pentru mașina ta.

Pentru tot ce ai de făcut în plus, noi vrem sa îți dăm ceva în plus. Ca sa rezolvi nu doar ce ai de rezolvat, dar să ieși și în avantaj.

Cum participi?

1. În perioada 24 aprilie – 11 iunie 2023, la achiziția oricăror produse și servicii din stațiile Petrom, primești gratuit, la casa de marcat, un talon cu oferte zilnice la anumite produse și servicii, aplicabile conform Regulamentului campaniei. Taloanele se distribuie în limita stocului din fiecare stație Petrom.

2. Ofertele zilnice constând în reduceri de preț și/sau produse din partea casei se acordă la casa de marcat, după scanarea codului de bare de pe talon aferent ofertei achiziționate, doar în stația din care achiziționezi produsele sau serviciile aflate în campanie (cu excepția jetonului pentru cafea Nescafé).

3. Ofertele zilnice specifice fiecărei zile a săptămânii se reiau săptămânal, iar talonul trebuie păstrat pe toată perioada campaniei.

4. Din motive de configurare a stațiilor, ofertele specifice carburanților Extra (Benzină Extra 99, Motorină Extra) sunt valabile doar în stațiile dotate cu pompe pentru carburanți Extra, menționate în anexa dedicată din Regulament. Astfel, în stațiile fără pompe pentru carburanți Extra, ofertele se referă doar la carburanții standard: Benzină Standard 95 și Motorină Standard.

5. La campanie pot participa doar persoanele fizice care achită produsele sau serviciile achiziționate cu numerar sau card bancar.

6. Perioada campaniei este 24 aprilie – 11 iunie 2023. Ofertele sunt disponibile în limita stocului din stațiile Petrom participante, conform Anexelor la Regulament.

7. Imaginile folosite sunt cu titlu de prezentare.

8. Regulamentul integral al campaniei este disponibil în stațiile Petrom participante și aici.

img_Fiecare_zi_in_care_vii_e_EXTRA_bottom_image_ro

Selector Ulei