Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
MediaRom Grup

Parteneriat autorizat - MediaRom Grup

MediaRom Grup este partener autorizat OMV Petrom în vânzarea carburanților en-gros în partea de est a României. Cu o vastă experiență de peste 15 ani, MediaRom Grup înțelege nevoile agricultorilor din zona de est a țării, oferind servicii de calitate într-un timp scurt. Datorită profesionalismului și promptitudinii, compania are colaborare de lungă durată cu OMV Petrom, beneficiind și de un contract exclusiv.

Indiferent de cantitatea de carburant de care ai nevoie, MediaRom Gup facilitează accesul tuturor producătorilor agricoli, mici sau mari, la produsele OMV Petrom. În plus, cu MediaRom Grup dispuneți si de următoarele avantaje:

  • Livrarea carburantului în 24 de ore
  • Transportul se realizează  cu cinci cisterne proprii cu capacitate de 32.000 litri
  • Rețea cu peste 100 de stații de incintă

„Parteneriatul de lungă durată cu un furnizor de carburant este o investiție reciprocă. Începând cu anul 2010 am semnat un contract de parteneriat cu OMV Petrom și am devenit Brand Partner Agriculture. Vindem peste 50.000 de tone de produse OMV Petrom, exclusiv pe zona de est a României.” - Lucian Gafencu, Executive Director, MediaRom Grup, despre rețeta succesului ca furnizor de carburant pentru industria agricolă

Mai multe detalii despre MediaRomGrup găsești aici: link.

MediaRom Grup Logo

Selector Ulei