Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
img_PJ_cisterna_Promotii Vanzari en-gros

Livrăm în 24 de ore o gamă largă de carburanți en-gros oriunde în țară

Ce înseamnă să ai o afacere de succes? Pe de o parte, înseamnă utilaje în permanentă activitate, iar pe de altă parte, înseamnă timpul și energia ta valorificate la maxim. 

La OMV Petrom, îți sprijinim afacerea oferindu-ți o gamă largă de carburanți auto care să-ți mențină utilajele gata de lucru în orice moment, o echipă profesionistă de vânzări, servicii cu valoare adăugată și o infrastructură bine pusă la punct. Toate acestea te vor ajuta să îți eficientizezi operațiunile legate de aprovizionarea cu carburanți și îți vor face cu siguranță munca mai ușoară.

Cere o ofertă!

 
img_InstantPay_Ro

4 motive să devii client OMV Petrom:

PSS Icon Qualitätsprodukte
  • Gestionezi relația cu un singur furnizor: lucrând cu noi, poți achiziționa o gamă extinsă de produse petroliere cu calitate de top, toate din același loc
PSS Icon Versorgungssicherheit
  • Primești produsul în 24 de ore, oriunde îți este necesar. Prin intermediul rețelei noastre de depozite din Cluj, Bacău, București Sud, Ișalnița, SCLPP Brazi și Arad suntem aproape de afacerea ta.
PSS Icon Industrieexperten
  • Atunci când ai întrebări, poți suna persoana de vânzări dedicată sau departamentul Suport Vânzări. Personalul nostru este bucuros să te ghideze eficient.
PSS Icon Einfache Abwicklung
  • Poți semna contractul în totalitate electronic, de la tine de acasă. Poți plasa comenzi online, totul pentru o mai bună gestionare a afacerii tale.

Mereu alături de afacerea ta

Știm cât de important este pentru anumite segmente de activitate să poată fi aprovizionate cât mai rapid cu stocuri mari de carburanți și alte produse petroliere. OMV Petrom vine în sprijinul acestor domenii prin livrarea în cel mai scurt timp a cantităților dorite, indiferent de zonă.

img_PJ_Carburanti engros_Agricultura

Agricultură

Dacă afacerea ta este în domeniul agriculturii, știi cel mai bine că succesul său depinde de o mulțime de factori – mulți dintre ei incontrolabili. Prin urmare, nu îți poți permite ca stocurile de carburanți să devină și ele o problemă. La OMV Petrom, suntem gata să-ți livrăm cantitățile de care ai nevoie oricând, oriunde și cu efort minim din partea ta. 

 

 

Transport de mărfuri

img_OMV Petrom Vanzari En-gros

Vehicule ce transportă zilnic tone de mărfuri pe distanțe de mii de kilometri – iată definiția pe scurt a unei afaceri profitabile din domeniul transportului. Ne dorim să fim unul dintre motivele reușitei tale, aprovizionându-ți vehiculele cu stocurile de carburanți de care ai nevoie pentru a ajunge mereu la timp la destinație. 

 

 

 

img_OMV Petrom Bulk - Constructii

Construcții 

Unul dintre cele mai dinamice sectoare industriale se bazează pe un flux continuu de aprovizionare cu motorină, CTL sau bitum. Din fericire, la OMV Petrom, putem veni noi la tine cu stocurile necesare pentru ca afacerea ta să nu ia nicio pauză. 

 

 

 

Alimentație și viticultură

img_OMV Petrom Bulk Viticultura

Când lucrezi în alimentație sau viticultură, pur și simplu nu îți poți permite să pierzi timp, din cauza perisabilității produselor ce fac obiectul activității tale. Însă datorită serviciilor noastre de comandă online, a flexibilității și a logisticii bine pusă la punct, ai siguranța că, oricând și de orice stocuri ai avea nevoie, ele vor ajunge la tine fără întârzieri și fără energie consumată. 
 

Download:

Cere o ofertă!

Selector Ulei