Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide

Power Up

Prin serviciu PowerUp, Petrom vă aduce în 24 de ore* carburanţii de care aveţi nevoie, fie că operaţi în sfera agriculturii, transporturilor, construcţiilor sau în orice alt domeniu.

Livrăm rapid şi la cele mai înalte standarde de siguranţă orice tip de carburant aveţi nevoie pentru afacerea dumneavoastră, indiferent de zona în care vă aflaţi. La cerere, puteţi beneficia de livrarea carburantului în aceeaşi zi în care comanda a fost aprobată, pentru doar 2 eur / 1.000 L15 taxă suplimentară.**

Echipa noastră este gata să vă ofere consultanţă. Contactaţi reprezentantul zonal de vânzări sau departamentul relaţii clienţi la tel. +40 (21) 40 22250 sau pe comercial@petrom.com

* Pentru claritatea procesului, prin 24 de ore se înţelege sfârşitul următoarei zile lucrătoare faţă de data aprobării comenzii. În cazul în care livrarea depăşeşte 24 de ore, iţi putem returna 150 RON per comandă.

** Serviciul se aplică pentru comenzile CPT plasate până la ora 11:00, de minimum 7.500 L15 şi numai în baza confirmării acestora.

Download:

Power Up Factsheet (PDF, 883,9 KB)

Localizator stații

Selector Ulei