Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Grup www.omv.com/en OMV România www.omv.ro/ro-ro OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro
Închide

Transport Naval şi Maritim

Petrom este partenerul dumneavoastră ideal pentru transportul maritim şi fluvial. Pe Dunăre, beneficiaţi de infrastructura noastră modernă de alimentare din România. Pentru navele dumneavoastră care traversează mările, ne găsiţi în portul Constanţa de la Marea Neagră. De asemenea, putem alimenta navele dumneavoastră maritime și fluviale în porturile Brăila, Tulcea, Galați, Mangalia, Agigea si Cernavodă. Soluţiile noastre adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră, vă ajută să optimizaţi operaţiunile de transport marfă şi în acelaşi timp să reduceţi costurile.

După mulţi ani de experienţă ştim ce este important în industria în care operaţi. Vă puteţi baza pe cunoştinţele noastre în domeniu. În fiecare an, alimentăm cu combustibil peste 3000 de nave care navighează pe fluvii sau mări si platformele offshore din sectorul Mării Negre. De asemenea, vă putem oferi un sprijin extrem de profesionist şi eficient pentru afacerea dumneavoastră de transport pe mare.

Comercializăm produs provenit din reţeaua regională proprie de buncheraj şi reţeaua extinsă de depozite de stocare. Acest lucru înseamnă că vă putem furniza combustibil în 24 de ore; garantat. Toate punctele noastre de livrare de combustibil îndeplinesc cele mai stricte standarde ale Grupului OMV în ceea ce priveşte sănătatea, siguranţa, protecţia mediului şi managementul calităţii.

De-a lungul Dunării si în toată Marea Neagră, noi furnizăm cei mai buni combustibili marini care depăşesc standardele actuale. Vă puteţi baza în totalitate pe calitatea noastră, în conformitate cu ISO 8217:2010, Sulf maxim 0,1%.

Produse de calitate superioară:

  • MGO Marine Gasoil Low Sulphur 0,1%
  • Euro Diesel 5 Without biofuel 10PPM
  • Combustibil Naval Maxim 0,5% Sulf

Downloads

Localizator stații

Selector Ulei