Contact
Site-uri OMV Group

Logout
Site-uri OMV Group
Site-uri Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Moldova www.petrom.md/ro-md
Închide
Maritim

Transport Naval şi Maritim

OMV Petrom este partenerul tău ideal pentru transportul maritim şi fluvial. Pe Dunăre, beneficiezi de infrastructura noastră modernă de alimentare din România. Pentru navele tale care traversează mările, ne găsești în portul Constanţa de la Marea Neagră. De asemenea, putem alimenta navele maritime și fluviale în porturile Brăila, Tulcea, Galați, Mangalia, Agigea și Cernavodă. Soluţiile noastre adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale, te ajută să optimizezi operaţiunile de transport marfă şi în acelaşi timp să reduci costurile.

Începând din Ianuarie 2020, OMV Petrom ajută companiile care alimentează în Marea Neagră să respecte reglementările impuse de IMO2020. Grație echipei noastre formate din experți în domeniu și o investiție de peste 3 milioane de euro am reușit să dezvoltăm un nou produs, unic în România, pentru a fi oferit companiilor care efectuează transport maritim și care alimentează în portul Constanța.

Păcura noastră cu conținut de sulf de sub 0.5%  este produs integral din tiței românesc. Investiția OMV Petrom are ca scop furnizarea unui combustibil prietenos cu mediul  într-o piață cu un consum în creștere, și cerințe din ce în ce mai exigente în privința soluțiilor sustenabile. Eforturile OMV Petrom au permis ca la sfâșitul anului 2019 să aibă loc prima livrare de păcura cu 0,5% sulf în Portul Constanța.

Având acest produs în portofoliu, OMV Petrom își reînoiește angajamentul și sprijină în continuare industria de transport maritim cu o soluție sustenabilă din perspectiva mediului și contribuie la un viitor cu emisii reduse.

Documente importante:

FDS Combustibil Naval RMG 180 (PDF, 901,7 KB)
FDS Combustibil Naval RMG 380 (PDF, 877,3 KB)
Combustibil Naval RMG 180 (PDF, 78,6 KB)
Combustibil Naval RMG 380 (PDF, 877,3 KB)

OMV Petrom a dezvoltat în ultimii ani un produs dedicat transportului naval numit Motorină Marină. Utilizarea acestuia aduce beneficii semnificative precum un randament mai mare al motorului și emisii reduse. Produsele sunt livrate la cele mai înalte standarde de securitate. Datorită calității produsului și profesionalismul oamenilor implicați în proces, nivelul de servicii este la un nivel foarte ridicat.

Comercializăm produs provenit din reţeaua regională proprie de buncheraj şi reţeaua extinsă de depozite de stocare. Acest lucru înseamnă că vă putem furniza combustibil în 24 de ore; garantat. Toate punctele noastre de livrare de combustibil îndeplinesc cele mai stricte standarde ale Grupului OMV în ceea ce priveşte sănătatea, siguranţa, protecţia mediului şi managementul calităţii.

Grație Barjei de la Agigea și prin intermediul unor cisterne, OMV Petrom poate alimenta navele aflate pe tot parcursul Dunării. În maxim 24 de ore de la aprobarea comenzii, navele sunt alimentate cu carburantul nostru special creat pentru navele maritime, din 100% țiței românesc. OMV Petrom este singurul antrepozit fiscal din România care comercializează exclusiv motorină marină.

După mulţi ani de experienţă ştim ce este important în industria în care operezi. Te poţi baza pe cunoştinţele noastre în domeniu. În fiecare an, alimentăm cu combustibil peste 3000 de nave care navighează pe fluvii sau mări și platformele offshore din sectorul Mării Negre. De asemenea, îți oferim sprijin profesionist şi eficient pentru afacerea ta de transport pe mare.

Produse de calitate superioară:

  • MGO Marine Gasoil Low Sulphur 0,1%
  • Euro Diesel 5 Without biofuel 10PPM
  • Combustibil Naval Maxim 0,5% Sulf

Documente importante:

FDS Combustibil Naval RMG 380 (PDF, 877,3 KB)
R-53 Marine Gasoil (PDF, 63,7 KB)
SDS Euro Diesel 5 without biofuel Petrom 30.01.2014; R-50 (PDF, 508,1 KB)
R-50 ED without biofuel (PDF, 104,7 KB)
SDS Marine Gasoil Petrom 31.03.2016 (PDF, 457,8 KB)

Selector Ulei